utorok 25. februára 2014

Olej na vlasy zn. SELEKTIVE PROFESSIONAL

Vlasový špecialista č. 1

Patrím k ženám, ktoré nie sú spokojné so svojimi vlasmi. Mám ich mierne kučeravé, dlhé po zadok, ale najradšej by som bola, keby boli rovnééé :) Prvýkrát som si vlasy vyžehlila pred 8 rokmi, posledné tri roky si vlasy žehlím častejšie. Vlasy boli po umytí bez života. Keďže som o svoju korunku krásy nechcela prísť, začala som siahať po výrobkoch na ošetrenie vlasov (väčšinou bezoplachová kúra). Prešla som už značkami Nivea, Avon, Gliss Kur. Zastavila som sa pri značke Selektive Professional. V Humennom je veľký obchod s kaderníckymi potrebami, kde majú zväčša túto značku. Prv som siahla po mliečku. Teraz po olejčeku, o ktorom bude tento článok.


Magic control: tekutý lesk proti tvorbe krepových vlasov


Čo výrobca sľubuje?
Tekutý prípravok s technológiou anti-frizz odstraňuje elektrostatický náboj z vlasov a umožňuje ľahkú úpravu, ž lesk. Uľahčuje rozčesávanie, dodáva žiarivý a hodvábny lesk, sceľuje rozštiepené končeky bez toho, aby vlasy zaťažoval. 

Spôsob použitia
Rozotrite v dlaniach malé množstvo výrobku a aplikujte na suché vlasy alebo vlasy osušené len prikladaním osušky. 


 foto 1



foto 2


Olej má 50 ml, stačí naozaj máličko a dosiahnete efekt, ktorý výrobca sľubuje. Ja postupujem takto: vlasy si vyžehlím, potom nanesiem malé množstvo olejčeku na celé vlasy a učešem pre rovnomerné nanesenie. 
Vlasy sú na dotyk naozaj hodvábne, pre oko lesklé a zdravé. Po umytí vlasy nie sú také krepovité. Vlasy po ňom nemastnejú rýchlejšie.

Na foto 2 vidno, že táto recenzia vznikla po dlhodobejšom používaní, avšak hneď pri prvom použití boli poznateľne zdravšie.

Ide o tekutý zázrak :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára